Personalavdelningen

Låt Lönsam lön bli er personalavdelning

Visst är det roligt när företaget går bra? När order kommer in, lönsamheten ökar och det finns massor att göra.

Men ert företag kanske siktar ännu högre och ni vill anställa fler medarbetare som kan utveckla företaget ytterligare? Men att antälla personal innebär förutom det trevliga attbli mer lönsam även personalansvar och vissa åtaganden.

Vilket ansvar har en arbetsgivare? Vad är det som gäller? Någon behöver ett par arbetsglasögon eller annat hjälpmedel för att kunna sköta sina uppgifter – vad gäller då? Hur fungerar det med semester, när någon ska vara föräldraledig eller blir sjuk – vad har man för ansvar då? Det finns massor av både mindre och större vardagliga saker som inträffar med personal som styrs av regler och lagar.

Vi kan hjälpa er att få ordning på vad som gäller för just er verksamhet.

När det gått något år börjar troligen era medarbetare att prata om både högre löner och någon form av utvecklingsplan. Vi kan hjälpa er med att få en bra lönestruktur i ert företag och att göra utvecklingsplaner för era medarbetare så att båda parter känner att ni blir nöjda.

Vi kan bli er HR och personalavdelning! Med alla funktioner som det stora företaget med de stora resurserna har, men till en lägre kostnad och utifrån det behov som just ert företag har.

Vi kan finnas på plats på ert företag i den omfattning ni önskar. Däremellan finns vi tillgängliga online, via mail eller telefon när ni behöver svar på en fråga.

Vi tar bland annat hand om;

  • Rekrytering
  • Anställnings- och avvecklingsfrågor
  • Rehabiliteringar
  • Arbetsrätt, samverkan och fackliga förhandlingar
  • Löneförhandlingar och lönekartläggningar
  • Arbetsmiljöfrågor
  • Kompetensanalyser och Kompetensutveckling
  • Team building

Hur ser ert företag ut idag?
Hur skulle ni vilja att företaget såg ut?

Låt oss ta hand om era HR/ personalfrågorna så att ni kan koncentrera er på kärnverksamhet. Det gör ert företag starkare i konkurrensen bland andra företag på er marknad.